Den perfekta arbetsjackan

I alla dessa år har jag och mina kollegor kämpat efter att hitta den perfekta arbetsjackan. Vi går dag in och dag ut i Sveriges, enligt vissa fantastiska klimat, och behöver med andra ord ha arbetskläder som klarar både regn och rusk men också varmare dagar. Inte nog för att hålla humöret uppe utan också för att slippa bli pissblöt av regn eller dränkt i svett.

Men så en dag så var vi på mässa i Jönköping där ett företag som heter lbrador.com hade en monter. Det här problemet med arbetskläder blir aldrig något som någon riktigt tar tag i då det känns hopplöst att leta efter något som inte verkar finnas på marknaden. Men oj vad lbrador.com skulle motbevisa oss här!

Utav en slump stannade jag och en kollega i deras monter då dem bjöd på kaffe och vi hade gått upp tidigt den morgonen för att hinna till Jönköping i tid till dess att mässan öppnade. Vi tog oss varsin kopp kaffe och möttes sedan av en säljare. Han började berätta om deras sortiment och nämnde efter en stund deras arbetsjackor. Vi indikerade på att det var just arbetsjackor vi var intresserade av och vi fick veta mer om lbrador’s arbetsjackor för alla väder anpassade för professionella hantverkare, som vi faktiskt är.

Vi tar en av varje!

Vi fick ta en kik i produktkatalogen och det var ett hav av jackor som verkligen uppnådde våra ganska höga krav på dels komfort och design men också säkerhet och funktion. Det som slog oss var bara att vi egentligen hade höga krav på att en enda jacka ska uppfylla alla dess krav. Dem hade flera nyheter och till slut kläcker min chef, som anslutet efter en stund, att vi vill ha en av varje! Med andra ord slutade detta med att vi kom hem, allihopa, med 5 olika modeller av jackor och nu nöjdare än någonsin med våra arbetsjackor.