Nästa steg i verksamheten blev en lagerhiss

Jag har sedan ett par år en liten importverksamhet, och som tur för mig, har den skjutit fart på sista tiden. Corona må ha varit ett djäkla skit, men för mig innebar det att min omsättning ökade flera gånger om. Jag är helt enkelt redo att utvecklas och våga satsa på en ny fas. Jag investerade i en lagerhiss, eller lager automat / plock automat som de också kallas.

Begagnat duger bra för mig

Jag kom snabbt fram till att jag nöjer mig med en begagnad lagerhiss, finns liksom ingen anledning att ta i så man spricker. Jag kikade runt lite och hittade ett företag som säljer lagerhiss online, och de hade ett överraskande stort utbud. Efter mycket funderingar på storlek, pris och om jag kan växa med denna lagerhiss, fastnade jag för en Kardex Shuttle som var som gjord för min verksamhet. Blir nästan som terapi att se den lilla kranen åka fram och tillbaka och utföra de uppgifter jag sagt till den att göra.
Det har börjat bra och om allt flyter på så uppgraderar jag så småningom, hoppas bara att det skall kunna gå bra utan en ny pandemi.