Köpa kondomer online är smidigt

Att handla kondomer i affären kan vara pinsamt och detta till stor del på grund av alla stirrande blickar som man vet stirrar på en när man lägger fram kondomen på disken. I vissa mataffärer har de installerat automater precis efter kassorna. Med dessa automater slipper man de dömande blickarna från kassörskorna och de andra kunderna, men man vet fortfarande att det är en kamera eller två som ser en plocka ut kondomerna ur automaten. Sen blir man alltid lite nojig över att köpen ska synas på kvitton och på transaktioner (om man betalar med kort). Att se kondomer bland ketchup och körsbär på handlingskvittot är aldrig roligt.

Det är därför man ska köpa kondomer online, det är smidigt, billigt, enkelt och praktiskt. Med andra ord perfekt för mannen som hellre ligger hemma och kollar på TV än beger sig ut och handlar.

Det bästa med att köpa kondomer online, utöver det som redan har nämnts, är att vare sig man köper en eller 100 kondomer, så kommer de alltid i ett diskret och anonymt kuvert. Det står inte ens med vem som skickat kuvertet. På så sätt behöver man inte oroa sig över att någon vet vad det är man har beställt, om ingen öppnar kuvertet såklart. För den som är rädd att köpen ska synas på ens transaktioner, kan slappna av. Detta då de seriösa säljarna alltid går genom Klarna, vilket betyder att det står Klarna i transaktionshistoriken.

Ytterligare en grej som är najs när man handlar ostört online är att man kan våga experimentera lite. istället för att välja storleken som man annars alltid köper, så köper man storleken under, eller kanske två under? En tightare kondom kan nämligen kännas skönare än en som passar perfekt. Skulle man helt plötsligt gå från large till medium i butik, hade man nog fått ännu mera blickar än vanligt.

Det är därför som alla män (och kvinnor) bör köpa kondomerna på nätet.