Verktygsskåp för att hålla ordning på verktygen

Åkte iväg idag på lunchen för att lämna in min Volvo på service och samtidigt byta bildäck på bilen. Däcken har blivit väldigt nedslitna. Lämnade bildäcken till gubbarna ute i verkstaden och parkerade. 4 personer var inne i verkstaden och jobbade med att meka bilar. När jag strosade runt i bilverkstaden noterade jag att de hade ett väldigt stort verktygsskåp fyllt med alla möjliga redskap för att serva bilar. Det var en smart lösning och den var även försedd med lås, så att inga klåfingriga typer kan komma åt verktygen efter arbetstid.

Strax efter 17.00 återvände jag till bilverkstaden för att hämta upp min bil. Servicen av bilen och däckbytet gick på totalt 4300 kr. Det var lite i överkant för min budget, men jag behövde fixa detta med bilen så det var inte mycket att fundera på. Betalade i kassan och rullade hemåt med bilen. Strulet jag haft tidigare med min koppling och blinkers hade verkstaden nu åtgärdat.

När jag kom hem parkerade jag bilen och ställde in mina gamla bildäck i garaget. Blev faktiskt lite sugen på att skaffa ett verktygsskåp liknande det jag såg på bilverkstaden till mitt garage. Anledningen till detta är att jag blev varse om kaoset med alla mina verktyg som var utspridda över garagegolvet. Ett verktygsskåp är helt klart intressant, men det får nog hamna på min framtida to-do lista för garaget. Det som är mest aktuellt just nu är att fixa carporten till garaget. Carporten har varit trasig i över 6 månader och frugan har klagat för jämnan över detta. För egen del tycker jag inte det är så akut. Det går fortfarande att öppna och stänga garageporten, det är bara att du inte kan använda fjärrkontrollen som hör till carporten.