Finns det blodtrycksmätare i en Iwatch?

Dags att handla nya träningskläder. Ska förbi en sportbutik och behöver hitta löparskor, träningsshorts, t-shirt och en vattenflaska. Intersport ligger ganska nära där jag är nu men jag tror att Stadium har bättre utbud, så det blir en sväng till Stadium. Äger en pulsklocka jag sällan använder, tänker sälja eller skänka bort den då jag inte längre behöver den. Har en Iwatch från Apple som löser detta numera. Tror även det finns en blodtrycksmätare i den, men är osäker. Bra priser på smarta klockor hittar du via begagnat marknaden. Min hittade jag till juste pris via Blockets annonser.

Letar du efter blodtrycksmätare till bra priser? Kolla om du hittar en mätare genom att Googla bra priser blodtrycksmätare, du borde få upp ett par alternativ som kan vara intressanta.

Frukten är slut på kontoret, vi brukar alltid få en korg full med äpplen, apelsiner, bananer och druvor varje vecka. Bolaget som sköter fruktkorgen har ställt in leveransen denna vecka. Det blir att ta en promenad ned till ICA och handla frukten själv. ICA ligger bara 400 meter nedför gatan, så det går rätt snabbt att handla frukten. Käkar hellre frukt än godis, men självklart är man lite sugen när det bjuds på lakrits eller mörk choklad.

Hur kan man öka avkastningen på sin tjänstepension? Jag fick nyss veta att det finns ett bolag som hjälper till att flytta din tjänstepension och du får då möjligheten att fritt välja bland fonder. Bolaget som sköter pensionsflytten tar en låg avgift och de sparar dig säkert en bra slant när du slipper fondbolagens höga förvaltningsavgifter. Minns inte vad bolaget heter, men du hittar det säkert när du söker på nätet. Tjänstepensionen är en viktig del i din framtida pension, kolla upp så du har tjänstepension via din arbetsgivare och även var den är placerad.