Fiskrika vikar och e-handel integrationer

Det blir allt lättare när man ska köpa prylar. Jag brukar ofta handla fiskedrag och tillbehör när lönen dyker upp i slutet av månaden. Gillar att gå runt i fiskebutiker och kika på sortimentet. Du får möjlighet att studera produkterna på nära håll och kan känna på kvaliteten. När jag vet vilken produkt och märke jag söker är det inte nödvändigt att åka ut till en butik, då kan jag beställa varorna direkt från butiken. E-handel integration har gjort det möjligt för många företag att effektivisera sin verksamhet. En e-handel integration innebär att bolaget effektiviserar sin verksamhet. Genom att integrera e-handeln med andra IT-system kan du öka försäljningen, minska administrationen och få mer effektiva processer. Detta bidrar till en förbättrad lönsamhet i många fall.

Nu när våren kryper närmare är det dags för fiskepremiär för mig. Om några dagar är det dags att ge sig ut till havets vikar för att jaga havsöring. I år ser det ut att bli bra väder. Ska plocka fram mina vadarbyxor så jag bättre kan nå ut till fiskarna som simmar inne i de små grunda vikarna. Förhoppningsvis får man upp en öring och kan njuta av den till kvällen. Blir det ingen havsöring får jag ladda för en ny fisketur i Halland lite senare i år. Då ska vi ge oss iväg på en jakt efter gösar i småsjöar söder om Varberg.

När jag inte fiskar jobbas det en del med e-handel på arbetet. Jag kommer försöka integrera vår e-handel med ett transportsystem. Detta kommer på sikt underlätta administrationen för personal och minska dubbelarbete i organisationen.

Vi jobbar med brandskydd för företag. Produkter vi säljer är brandsläckare, brandfiltar, varningsskyltar och utbildningar inom brandsäkerhet. Vi väljer produkter över hela Sverige och satsar till hösten på att expandera verksamheten in i Baltikum. Det finns en stor marknad i Baltikum och vi tror det är möjligt att på sikt starta upp ett par kontor där.