Stilsäkra, bekväma och funktionella jaktkläder

Nu när vi är lite mer än halvvägs igenom årets jaktsäsong bara måste jag tipsa er om mina kläder jag införskaffade inför årets säsong. Jag köpte nämligen jaktkläder från P4H vilket jag tidigare inte gjort, men definitivt kommer att fortsätta med framöver. Jag kände för att testa någonting nytt och köpte därför hem ett jaktställ i en häftig rosa färg med mönster i, samt bra kläder att ha på mig undertill som ju är a och o när man skall vara ute så mycket i oftast dåliga väderförhållanden.

Fått massor av komplimanger för mitt nya jaktställ

Nu såhär några månader in i säsongen kan jag definitivt säga att dessa plagg mött min förväntan och lite till när det kommer till både komfort och funktion. Men det är så roligt för jag har aldrig tidigare fått komplimanger för mina kläder när jag klätt mig för en dag i skogen, men efter jag börjat använda mitt nya ställ har det nog inte vart en enda gång utan att jag fått komplimanger för min snygga outfit. Helt plötsligt känns det lite extra kul att klä sig varmt och bra, när man fortfarande kan hålla stilen.

Julklappstips till den som älskar jakt- och friluftsliv

Detta tänker jag kan vara ett tips till er andra där ute som går i tankarna om att skaffa nya jaktkläder, eller kanske till den som vill ge bort någonting extra i julklapp till någon man tycker om. Det som också är så bra med P4H är även att deras sortiment och utbud finns för både kvinnor och män, så det finns någonting för alla helt enkelt. Själv har jag tänkt önska mig en ny tröja som jag spanat in på deras hemsida, det kan man ju aldrig få för många av tänker jag.