Mekaniskt ventilerade golv – vi installerar!

Vi på GEAB har många år i branschen och därmed lång erfarenhet av just ventilerade golv och platonmatta. Vi installerar ventilerade golv och det finns faktiskt två olika typer som jag gärna berättar lite mer om. Dels Optivent men även Subfloor golvregelsystem – men som båda håller fukten borta och ger en behaglig inomhusmiljö. Konsultation kan bokas redan idag och du kan enkelt göra det via GE-AB.se.

Om du börjar märka att det luktar konstigt, att det är fuktigt eller att då faktiskt kan se hur fukten tränger igenom golvet så är det dags att ta hjälp. För det handlar just om uppskjutande fukt, markradon eller dålig lukt från betongen – då rekommenderar vi att det börjar bli dags att ventilera golvet. Optivent som är det ena alternativet till ventilerat golv är en slags platonmatta. Det är en distansmatta som ger ett effektivt skydd mot både fukt, mögel och dålig lukt men givetvis om man installerat den korrekt.

Subfloor golvregelsystem är det andra alternativet till ett ventilerat golv som är både snabbt och enkelt. Det är nämligen en helt ny generation av funktionsgolv där man installerar golvventilationen som sätter luftspalten under golvet i undertryck som i sin tur ventilerar. Det är ett spännande och nytt sätt att jobba men det fungerar otroligt bra!

Garantientreprenad hjälper dig!

Det är givetvis inte kul att ha fukt eller liknande i sitt hus men å andra sidan behöver du heller inte vara stressad. Själva installationen går relativt snabbt och enkelt, inte minst när man jobbar med GEAB som har otrolig erfarenhet och kunskap. Det är med andra ord dags att ta tag i eventuella fuktskador eller liknande och jobba mot att bli av med dessa. In och läs mer om installationen via GE-AB.se så lovar jag dig att du kommer få ypperlig hjälp!