Hemstädning det bästa för mannen i huset

Att städa i hemmet är något av det tråkigaste jag vet, då kollar jag heller på alla avsnitt av Ernst Sommar. Det är därför som det alltid är jobbigt när frugan lyckats tjöta till sig att det är min tur att städa hemma. Det hjälper inte att säga emot, när hon har bestämt sig så har hon bestämt sig. Och då får man finna sig i att göra skitgörat.

Som tur är lyckades hitta en städfirma som utför hemstädning i Borås med omnejd, då vi bor i närheten av Borås, kunde jag enkelt ringa och beställa tid. Problemet är att frugan kommer vara hemma och då se när några andra fruntimmer städar hennes ”slott”. Då skulle hon förmodligen gå hus i helvete, och det hade bara gett mig mer skitgöra att göra. Så på något sätt är jag tvungen att få ut henne ur huset i några timmar.

Min lösning kom även den från Borås, skickade frugan på ansiktsbehandling i Borås, jag beställde en flertimmarsbehandling, det ska förhoppningsvis vara tillräckligt med tid för städfirman att komma och städa klart. Förhoppningsvis är frugan så avslappnad när hon kommer hem att hon inte ifrågasätter hur mycket snyggare huset är än det brukar vara när jag har städat. Om ni inte hör från mig igen, har frugan förmodligen kommit hem tidigare än väntat.