Att hitta sin drömlägenhet att hyra på Lidingö

Hur svårt är det inte att få tag på en hyreslägenhet om man vill bo någonstans. Det är riktigt svårt vart man än vill bo och tänk om man vill bo på en specifik plats då blir det ju ännu svårare. Jag sitter i den sitsen att jag har fått ett jobb på Lidingö och jag tycker att det är ganska så skönt att bo nära jobbet så man kan promenera eller åtminstone inte behöva åka kommunalt i flera timmar för att komma fram. Men då kommer vi till det hur skall jag kunna hitta en bostad. Det är ju inte riktigt så att man kan skriva i sökrutan Hyra lägenhet på Lidingö eller kan man det? I vilket fall som helst måste jag pröva någonting för tiden börjar bli knapp. Jag har stått i bostadskö i många år men väntetiden är ändå för lång. Det är inte lätt att hitta ett förstahandskontrakt i dagens läge.

En bra sajt som gör sökningen åt en

Jag har faktiskt hamnat på en sida som gör sökningen åt dig som hittar alla lediga lägenheter i det området du söker. Och jag söker en lägenhet att hyra på Lidingö. Den sajten söker upp alla lediga lägenheter som läggs upp av både privata och kommunala hyresvärdar sen plingar det till i telefonen och du kan då söka lägenheten. Sajten kontrollerar samtliga hyresvärdar var 30 sek och det är ingenting man har tid med själv, så med hjälp av detta kommer jag nog att hitta att en lägenhet att hyra på Lidingö innan månaden är slut hoppas jag. Det är riktigt smidigt att det finns en sån här tjänst, för vem har tid att sitta och söka lediga lägenheter dagarna i ända.