Vuxenleksaker

En kompis till mig rekommenderade att jag skulle gå in på snacka om sex där kan man läsa om vuxenleksaker. Själv lägger han ner ganska mycket pengar på sådana här leksaker. Jag lägger väl ner mer pengar på märkeskläder men det är olika hur vi väljer att spendera våra pengar. Oavsett det så gjorde jag som han sa och surfade in på den här sidan som han hade nämnt för mig.

Det är smått otroligt hur mycket grejer det finns. Vissa grejer ser coola ut medan andra ser riktigt konstiga ut men det är väl tur att det finns något för alla smaker. Med tanke på vissa priser skulle jag gissa att det här är en stor industri.

Min kompis sa att jag skulle speciellt titta efter det han kallade en lösfitta. Han har mer än en, vilket jag tycker är lite fascinerande. Så nu sitter jag här framför datorskärmen och tappar hakan över att det finns flera sidor med just den här produkten. Som ni säkert förstår så används en lösfitta för att onanera med och varför inte? Alla gillar väl att ha det skönt, och vi kan ju verkligen snacka om att det här är verkligen säker sex med noll risk för spridda könssjukdomar.

Vissa av dem ser helt ärligt avtändande ut. Jag förstår inte riktigt att någon skulle vilja köpa dem men smaken är som baken, som de säger. Sedan finns det lösfittor som ser riktigt coola ut och som jag skulle tycka vore helt okej att köpa. Exempelvis finns det en som är gjord i något genomskinligt material och den kan till och med kallas för snygg. Jag gillar tanken på att man kan man se familjejuvelerna genom materialet när man använder den. På sidan säger de att den kan ju också vara kul för ens partner som då kan använda den på en, och det kan jag tänka mig vore kul.