OOOps råkade köpa en analplugg

OOOps, *rodnar lite*, efter att ha pratat vidare om vuxenleksaker med min polare så började jag själv experimentera lite i fantasin. Det slutade inte bättre än att jag bestämde mig för att prova lite olika prylar själv, och ”värst” av allt så bestämde jag mig för att testa en analplugg *rodnar ännu mer*. Det är ju lite skambelagt att peta in saker där bak, det är inte lika ”kosher” som att använda grejerna som är specialdesignade för sex, men det gör ju nästan det hela ännu mer spännande och då också upphetsande.  Jag hittade en nystartad sida här där jag spanade runt och sedan gjorde jag en beställning…. Jag kan säga att mina baktankar var värda sin vikt i guld och jag har sedan dess har mycken glädje av min nya leksak. 🙂 Jag får återkomma mer om detta framöver, nu ska jag sätta mig och kolla på lite film, må så väl grevar och baroner!