Flyttfirmor och Tv-program

Det var inte många år sedan jag hade en TV med antenn inomhus. Tv:n hade en inbyggd VHS-spelare och du kunde använda den med en tillhörande antenn eller koppla in Tv:n till väggens antennuttag.

Nu ligger Tv:n i källaren och samlar damm tillsammans med VHS-banden som har ett par år på nacken.

Idag har jag en Sony 50-tums TV. Låg o kikade på TV igår kväll. Kikade på SVT play som hade ett program om ett event i en finsk ort nära Ryssland. Programmet handlade om stadens årliga motorsågsevent. Det var ett tjugotal personer som formade skulpturer i trä med hjälp av en motorsåg. De var riktigt vassa på att skapa snygga konstverk. Temat var vildmark och de flesta skulpturerna hade inslag av björn, fågel eller fiskar.

När programmet var slut zappade jag in på Youtube. Tror att Youtube idag är den största Tv-kanalen i världen. Det är även smidigt att man fritt kan välja vilket ämne man önskar kika på.

Jag kikade på ett avsnitt med Kevin Hart och Pete Davidson. De skulle överraska en familj och hjälpa dem flytta möbler. Ska man arbeta som flyttgubbe är det en fördel om du klarar av fysiskt arbete och inte faller ihop som en påse nötter så snabbt det blir lite vikt under armarna. Kevin Hart är vältränad men man kan inte säga detsamma om Pete Davidson.

Kevin Hart och Pete Davidsons flyttfirma hade något fyndigt namn som jag inte minns. De körde in med flyttbilen och överraskade familjen som blev glada över att se kändisarna och få hjälp att flytta sina möbler. Tyvärr slutar det lite i moll då Pete Davidson var lite väl klen för jobbet som flyttgubbe och behövde sjukvård efter viss överansträngning.

Min f.d. kollega jobbar som flyttgubbe och älskar jobbet. Han fastnade för yrket eftersom han gillar att få en fysisk utmaning. Han tipsade mig att kolla upp flyttfirman Flyttkillarna om jag någon gång behöver flytthjälp privat.