Nya lokaler kräver letande efter företag som säljer postlådor & brevlådor

Äntligen har vi hittat en ny lokal till det egenstartade företaget. Tanken var att vi skulle vara kvar några månader till där vi sitter, men så dök det upp en annons om en lokal med korttidskontrakt. Efter att ha varit och tittat på den så blev slutsatsen att denna lokal var både billigare, betydligt smartare planerad och mer funktionell för våra ändamål.

Inflyttning är redan nu till helgen. Det enda som saknas nu är hitta något företag som säljer postlådor & brevlådor, då vi inte har någon utanför den nya lokalen. Jag har sett flertalet annonser genom åren men vet inte vilket jag ska välja. Jag har inget s.k top of mind vad det gäller postlådor som är bra för företag. Den enda varianten jag känner till är vanlig hushållspostlåda. Jag får väl göra som de allra flesta och Googla på det så får vi se vem som anser sig bäst för ändamålet. Roligt som attan ska det i alla fall bli.

Kommentarer är stängda.