Liten stuga att hyra ut på tomten

Nu har jag haft en välbehövlig helg ledigt vid havet. Jag och frun har varit på spa-weekend i Varberg. Varberg är en riktigt mysig stad och är känd för sitt strandnära läge, bra surfing och spaanläggningar. Vi besökte ett spa som ligger mitt inne i centrum. Det var riktigt lyxigt och man somnade nästan i poolen efter alla sköna behandlingar.

Min fru arbetar på ett spa i Göteborg, hon hade fixat denna helg åt oss. Vi behövde verkligen komma ifrån hemmet ett tag och vila upp oss tillsammans. Vi har renoverat köket hemma och är helt slutkörda. Men vi är äntligen klara med renoveringen. Nästa projekt är att fixa till våra nya friggebodar som vi köpt. Vi ska nämligen hyra ut friggebodarna till studenter som söker boende. Vi tänkte att det kan vara en bra extrainkomst för oss.

Anledningen att vi valde kika på friggebodar från Vibostugan? Det var en slump och vi fattade tycke för produkterna och bolaget. Friggebodar är ett smart sätt att få extra boyta på tomten till ett lågt pris. Om detta faller väl ut kommer vi nog köpa fler friggebodar att sätta upp på tomten och hyra ut. Vi har en ganska stor tomt. Totalt är det 45 000 kvm yta som vi har till förfogande. En del av marken är bevuxen med träd, men största delen är en äng.

Modellen vi ska köpa har grå färg och vita knutar. Det är 3 stora fönster på en kortsida, vilket skapar en fantastisk utsikt mot vår sjö nedanför ängen.

Min fru har en känsla för inredning och hon kommer bli den som får ta ansvar för att skaffa säng, skrivbord och annan inredning. Jag ska även fixa vatten och avlopp till friggeboden, vi har fått bygglov för detta som tur är.