Hållbara leksaker till sonen

Min son har väldigt stor fantasi och har alltid varit duktig på att leka i ensamhet med sina fantasivänner och fantasimiljöer. Hållbara leksaker fungerar perfekt för honom då han kan låtsas att han ska ut på äventyr på vägarna tillsammans med sina favoritleksaker och hans favorit teddybjörn.

Jag hoppas och tror att detta kommer att hjälpa honom när det kommer till att växa som person och individ.

Även när han har tröttnat helt med att leka med leksakerna kommer de fortfarande vara i nästintill nyskick Då kan vi lägga undan dem till hans barn blir gamla nog att leka med dem, eller så säljer vi dem till någon annan familj vars barn vill ha hållbara leksaker att leka med.. Vi har redan börjat titta på vad som säljs på second hand marknaden. En annan sak sonen vill ha är en cykel. Just nu ligger Trybike bäst till. De har cyklar med både tre hjul och två hjul. Det är en ganska dyr prisklass, men samtidigt är det en viktig investering för vår familj, har vi tur kan vi hitta en cykel på second hand.

Vi får se var vi landar, än så länge räcker det gott och väl med den cykeln han har.

Kommentarer är stängda.