Privat truckutbildning

Min mammas man blev varslad här för nu snart tre månader sedan. Han trivdes ändå inte superbra på det jobbet och var egentligen kanske lättad att få gå. Men givetvis var det med en klump i magen. För även fast han vet om att det inte handlade om hans prestation, att det skulle vara anledning till att han blev varslad, utan mer för att han nu stod utan jobb mitt i en pandemi. Men han är inte den som är den. Hade det varit jag hade jag legat och gråtit i fosterställning, han tar det däremot väldigt lugnt och sansat och har nu insett att han inte bara vill ta första bästa jobb utan istället starta eget.

I vanlig ordning gick han däremot till arbetsförmedlingen för att få hjälp nu under tiden att han är arbetslös. Läs mer om hur du tar hjälp av arbetsförmedlingen genom att ta dig vidare till deras hemsida. Däremot så fick min mammas sambo direkt chansen att börja en truckutbildning hos Truckutbildarna vilket blev hans startskott på det hela. Fördelen blev nämligen att han kunde studera samtidigt som han fick in sin försäkringslön och därmed slapp ta massa studielån.

Ett nederlag är inte alltid negativt

Med andra ord blev hela situationen av att bli varslad till en möjlighet där han fick chansen att utbilda sig fast med betalt. Truckutbildningen kommer även väl till pass nu när han startat sitt eget bolag och vissa jobb innebär att han ska köra truck. På sitt cv fick han dessutom något att lägga till och referenserna från truckutbildningen var goda! Läs mer om en truckutbildning hos truckutbildarna genom att gå in via deras hemsida så hoppas jag att du, lik som min mammas sambo, för möjlighet att vända eventuellt nederlag till något positivt och bra inför framtiden!

Kommentarer är stängda.