Jag lever mitt liv som jag vill

Alltid är det någon som ska klaga. Oavsett vad det är så finns det alltid någon gnällig person som vill få sagt sitt. Inte ens med ett syfte utan mer bara för att säga något, känns det som. Jag är uppvuxen på landet och har alltid haft naturen nära. Det ligger liksom i mitt blod att ta vara på naturen och dess befrielser. Vi har alltid ätit kött som vi jagat själva. Jag lever i familjens sanna anda, ett jägarliv.

Men inte är bara jägarliv något som jag lever till vardags. Det är något som jag även handlar mina kläder ifrån, nämligen https://www.jagarliv.se. Jägarliv erbjuder alla typer av kläder som man kan tänkas behöva i naturen oavsett väder. Även det blir som en livsstil. Precis som tjejerna på solsidan handlar på Nathalie Shutterman så handlar vi jägare på landet på Jägarliv.

Andras åsikter

Men så kommer alltid andras åsikter och blandar ihop sig med mitt sätt att leva. Folk har nämligen en tendens att alltid vilja lägga sig i mitt jägarliv. Jag förstår aspekten i att jaga djur och äta kött, alla får givetvis tycka vad dem vill där. Men att hela tiden berätta för mig hur fel jag lever i att jaga min egen mat på bordet. Jag kan finna detta helt knäppt rent utsagt.

För aldrig skulle en köttätare skrika på en vegetarian om hur hemskt det är att dem inte äter kött. Inte skulle väl jag som jägare kasta en fin uppstoppad räv på någon som jag vet har ont av det. Varför får man göra så åt ena hållet men inte åt andra?

Det kan landa i många frågor, just det här om vad folk tycker och tänker men framförallt vad som är okej av samhället att tycka och tänka. Oavsett så vet jag att jag lever mitt liv som jag vill och det är ett jägarliv.

Kommentarer är stängda.